ITC Cloud | IT Complete

IT Complete Cloud

Med oss som din leverantör av dina molntjänster kan du vara säker på att företagets data är i trygga händer. Du har tillgång till vår server var du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling.

IT Complete Cloud
Trygga molntjänster med personlig service

Om ditt företag inte vill ha en egen server kan du lagra data i molnet.
Det innebär att allt ditt material lagras på en extern server. Med IT Complete som leverantör av dina molntjänster kan du vara säker på att företagets data är i trygga händer. Du har tillgång till vår server var du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling.

Vi hjälper dig att ta säkra beslut

En av de största fördelarna med att använda sig av molntjänster, exempelvis IT Complete Cloud, är att datan du lagrar säkerhetskopieras automatiskt hela tiden med varje förändring som du gör.

När du sparar en fil i molnet lagrar du den alltså online, och du kan komma åt din data från vilken enhet som helst oavsett vart i världen du befinner dig.

Utöver detta övervakar ITC att din data är i tryggt förvar dygnet runt och arbetar hela tiden förebyggande mot potentiella hot för att säkerställa att din data alltid har det bästa möjliga skyddet.

För företag som…