joomla statistics

Om IT-Complete

Under våra år ute på fältet har vi sett mycket, lärt oss ännu mer och löst det mesta.
Vår sammanlagda erfarenhet och kompetens gör oss smått oslagbara och det är just det vi serverar dig som kund. Du får en engagerad, uppdaterad och personlig IT-avdelning som löser dina problem, medan du gör sånt som du är bäst på.

Ute i verkligheten
Vi har själva suttit som beställare av IT-tjänster och produkter under flera år och vet precis hur det är: Aldrig riktigt ledig, alltid på stand by. Dessutom är det stört omöjligt att hålla sig uppdaterad på allt nytt inom branschen. Med tanke på hur det ser ut i verkligeheten har vi på IT-Complete tagit fram ett erbjudande som underlättar vardagen för alla som har behov av fungerande IT-lösningar.

Högkostnadsskydd för drift och support
Vår IT-Complete Helförsäkring ger dig som kund en extra trygghet: Så länge vi levererar IT-lösningar som fungerar bra tjänar vi pengar och våra kunder är nöjda. Det är så vi arbetar, svårare än så är det inte.
Microsoft Certified Professional
Microsoft Small Business Specialist
Microsoft Certified Technology Specialist - Windows Small Business Server 2008 Configuration
Apple Certified Support Professional

Våra medarbetare

Thomas Forsell

Thomas Forsell

Thomas har arbetat i IT-branschen sedan 1997, både som anställd IT-chef och som IT-konsult. Unifox, Softronic och DevCore är några av de företag som Thomas har jobbat på. 2004 startade han IT-konsultfirman IFMic tillsammans med en kollega. Efter 2006 drev Thomas företaget på egen hand och 2008, när han och Magnus arbetade hos samma kund, föddes idén att starta IT-Complete tillsammans.
Thomas specialitet är brandväggar. Brandväggen är en förutsättning för att ett företags internet ska fungera – något som idag är en självklarhet.
Jan Toivonen

Jan Toivonen


Magnus Meijer

Timmy AnderssonIT-Complete Stockholm AB
Skarpövägen 12
132 38 Saltsjö-Boo

Kontakta oss gärna på:

08-520 011 00