Våra tjänster | IT Complete

Våra tjänster

Att köpa IT som tjänst är förlösande. Att outsourca IT-drift och support är befriande. Att göra det med en bra partner är betryggande. Allt det är självklart. Men vi värnar också om något mer. För att framgångsrikt kunna växa med IT är det viktigt att alla är med på resan. Att man känner engagemang och inspiration. Att det känns enkelt.

Managed Firewall

En brandvägg är nätverkets första försvarslinje och därför behövs det en stabil, säker och beprövad brandvägg från en leverantör som vet vad dom gör.

Det spelar ingen roll om ni behöver en brandvägg för ert kontor i Stockholm eller någon annanstans vi konfigurerar och övervakar brandväggen på distans.

IT Complete Cloud

Om ditt företag inte vill ha en egen server kan du lagra data i molnet. Det innebär att allt ditt material lagras på en extern server. Med IT Complete som leverantör av dina molntjänster kan du vara säker på att företagets data är i trygga händer.

Hosted Antivirus

IT Complete Hosted Antivirus bygger på Panda Cloud Office Protection vi har valt Panda eftersom Panda är en av dom ledande antivirus leverantörerna på marknaden. Alla arbetsstationer, bärbara datorer och servrar behöver ett effektivt skydd mot skadlig kod och andra hot.
Hosted Backup

Med en trygg backup vet du att företagets information är säkrad, vad som än händer. Vi erbjuder en helautomatiserad och geografiskt åtskild backup som passar lika bra för den enskilda servern som för hela datahallen.

Hosted Spamfilter

En komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus. Tjänsten eliminerar skräpposten innan den når ert nätverk, e-postserver och klienter.IT Complete Cloud

Arbeta på kontoret, hemifrån, på resan eller på kunders och affärspartners arbetsplatser.

Med IT Complete Cloud har du tillgång till din data var du än befinner dig, smidigare än så här blir det inte.

Vi övervakar din data dygnet runt och arbetar hela tiden förebyggande mot potentiella hot för att säkerställa att din data alltid har det bästa möjliga skyddet. 

 

Hosted Exchange - mycket mer än en smart mail-lösning

Arbeta på kontoret, hemifrån, på resan eller på kunders och affärspartners arbetsplatser. 

IT Complete erbjuder en säker lösning med mängder av bra funktioner som effektiviserar ditt dagliga arbete.

Med Hosted Exchange får ditt företag mer än en smidig mail-lösning.  Dela inkorgar, kalendrar och kontakter med era medarbetare på ett optimalt sätt. 

Helförsäkring - vår mest efterfrågade tjänst

Många av våra kunder väljer vår Helförsäkring för att slippa oförutsedda kostnader och frustration över att deras IT-system slutar fungera. Vår helförsäkring är ett högkostnadsskydd som täcker all IT-support och samtliga IT-tjänster.  Medans ni ägnar er åt det ni är bäst på ägnar vi oss åt det vi är bäst på. Vi arbetar förebyggande med er IT-miljö och förstår att ni ställer höga krav på ett tillförlitligt och driftsäkert IT-system.

Driftstopp och upprörda användare är ett minne blott.  

Våra samarbetspartners

Drift & Support

För mindre företag som vill ha en egen IT-avdelning är ett serviceavtal på IT-drift och IT-support hos oss en god investering. Det innebär att vi regelbundet besöker ditt företag för att säkerställa att era datorer och servrar fungerar som de ska.


Inte kund med behöver hjälp nu?

Lugn, oavsett om det är din skrivare som krånglar eller om ni behöver mer omfattande support så finns vi här för dig, ring oss så hjälper vi dig.
leende man i vit skjorta som sitter vid ett skrivbord och tittar på sin datorskärm

Vi hjälper dig hela vägen till en säker IT-miljö

Låt oss hjälpa dig!