Halvförsäkring | IT Complete

IT Complete Halvförsäkring

Vill ni få ut alla fördelar med IT Complete Helförsäkring och önskar exkludera supportavtalet från abonnemanget? Då är ITC Halvförsäkring något för er.

IT Complete - Vi är din kompletta IT-avdelning

IT Complete Halvförsäkring ger dig bra IT-tjänster och IT-support för ditt företag. Du köper en säker hosted backup, ett tryggt antivirusskydd och brandvägg. Vid akuta IT-Problem rycker vi dessutom ut inom en garanterad inställelsetid. Med denna halvförsäkring debiteras du för all löpande support. Avtalet löper på årsbasis.

Detta ingår när du tecknar Halvförsäkring med IT Complete

IT-Complete Cloud

Om ditt företag inte vill ha en egen server kan du lagra data i molnet. Du har tillgång till vår server var du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling.

Managed Firewall

En brandvägg är nätverkets första försvarslinje och därför behövs det en stabil, säker och beprövad brandvägg.

Vi tar fram en brandväggslösning efter ert behov, vi står för installation, konfigurering och underhåll för att ni ska kunna kommunicera säkert och snabbt på internet.

Om ni har flera kontor eller medarbetare som behöver ansluta på distans konfigurerar vi brandväggarna så att ni säkert kan komma åt data och resurser internt på nätverket.

Hosted Backup 

Vi övervakar och underhåller säkerhetskopieringen och säkerställer att processen sker problemfritt. Kunden behöver därmed inte lägga tid och energi på att säkerhetskopiera data eller underhålla processen manuellt.

Hosted Exchange

Support, telefon- och fjärrsupport med möjlighet till fjärrstyrning. Hantering av akuta IT-problem samt rådgivning gällande IT-tjänster och produkter

Felsökning

Felsökning av nätverk, servrar och datorer med dess kringutrustning. Spamfiltrering av e-post om kunden har egen e-postserver.

Hosted Spamfilter

Hosted Spamfilter är en komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus. Tjänsten eliminerar skräpposten innan den når ert nätverk, e-postserver och klienter.

Tjänsten används utan installation och du kan vara igång på bara en kort stund oavsett hur många e-postanvändare din organisation har.

Övervakning och larmrapportering på företagets servrar

Hosted Spamfilter är en komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus.

Antivirusskydd med licenser, övervakning och underhåll.

Hosted Spamfilter är en komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus. Och du kan vara igång på bara en kort stund oavsett hur många e-postanvändare din organisation har.

(ingår endast med Helförsäkring) Obegränsad support

Support, telefon- och fjärrsupport med möjlighet till fjärrstyrning. Hantering av akuta IT-problem samt rådgivning gällande IT-tjänster och produkter

Vi hjälper dig hela vägen till en säker IT-miljö

Efter samtal med er presenterar vi en anpassad lösning för ditt företag samt prisförslag