Helförsäkring | IT Complete |

Plusmeny med IT Complete Helförsäkring

Vet ni inte vad ni ska göra när ni får IT-problem? Alltid strul med något, och lång väntan i supporten? Har ni svårt att veta vad ni ska beställa, eller är det något som gått sönder? Och hur fungerar det här med IT-säkerheten egentligen? Lugn, det låter som ni behöver en extern IT-avdelning.

IT Complete - Vi är din kompletta IT-avdelning

Många av våra kunder väljer vår Helförsäkring för att slippa oförutsedda kostnader och frustration över att deras IT-system slutar fungera. Vår helförsäkring är ett högkostnadsskydd som täcker all IT-support och samtliga IT-tjänster.  Medans ni ägnar er åt det ni är bäst på ägnar vi oss åt det vi är bäst på. Vi arbetar förebyggande med er IT-miljö och förstår att ni ställer höga krav på ett tillförlitligt och driftsäkert IT-system. Driftstopp och upprörda användare är ett minne blott.  Avtalet löper på årsbasis.

Detta ingår när du tecknar Helförsäkring med IT Complete

IT-Complete Cloud

Om ditt företag inte vill ha en egen server kan du lagra data i molnet. Du har tillgång till vår server var du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling.

Managed Firewall

En brandvägg är nätverkets första försvarslinje och därför behövs det en stabil, säker och beprövad brandvägg.

Vi tar fram en brandväggslösning efter ert behov, vi står för installation, konfigurering och underhåll för att ni ska kunna kommunicera säkert och snabbt på internet.

Om ni har flera kontor eller medarbetare som behöver ansluta på distans konfigurerar vi brandväggarna så att ni säkert kan komma åt data och resurser internt på nätverket.

Hosted Backup 

Vi övervakar och underhåller säkerhetskopieringen och säkerställer att processen sker problemfritt. Kunden behöver därmed inte lägga tid och energi på att säkerhetskopiera data eller underhålla processen manuellt.

Obegränsad support

Support, telefon- och fjärrsupport med möjlighet till fjärrstyrning. Hantering av akuta IT-problem samt rådgivning gällande IT-tjänster och produkter

Hosted Exchange

Support, telefon- och fjärrsupport med möjlighet till fjärrstyrning. Hantering av akuta IT-problem samt rådgivning gällande IT-tjänster och produkter

Felsökning

Felsökning av nätverk, servrar och datorer med dess kringutrustning. Spamfiltrering av e-post om kunden har egen e-postserver.

Hosted Spamfilter

Hosted Spamfilter är en komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus. Tjänsten eliminerar skräpposten innan den når ert nätverk, e-postserver och klienter.

Tjänsten används utan installation och du kan vara igång på bara en kort stund oavsett hur många e-postanvändare din organisation har.

Övervakning och larmrapportering på företagets servrar

Hosted Spamfilter är en komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus.

Antivirusskydd med licenser, övervakning och underhåll.

Hosted Spamfilter är en komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus. Och du kan vara igång på bara en kort stund oavsett hur många e-postanvändare din organisation har.

Vi hjälper dig hela vägen till en säker IT-miljö

Efter samtal med er presenterar vi en anpassad lösning för ditt företag samt prisförslag