Om oss | IT Complete

Om IT Complete AB

Under våra år ute på fältet har vi sett mycket, lärt oss ännu mer och löst det mesta
Vår sammanlagda erfarenhet och kompetens gör oss smått oslagbara och det är just det vi serverar dig som kund. Du får en engagerad, uppdaterad och personlig IT-avdelning som löser dina problem, medan du gör sånt som du är bäst på.

Ute i verkligheten
Vi har själva suttit som beställare av IT-tjänster och produkter under flera år och vet precis hur det är: Aldrig riktigt ledig, alltid på stand by. Dessutom är det stört omöjligt att hålla sig uppdaterad på allt nytt inom branschen. Med tanke på hur det ser ut i verkligeheten har vi på IT Complete tagit fram ett erbjudande som underlättar vardagen för alla som har behov av fungerande IT-lösningar.

Högkostnadsskydd för drift och support
Vår IT Complete Helförsäkring ger dig som kund en extra trygghet: Så länge vi levererar IT-lösningar som fungerar bra tjänar vi pengar och våra kunder är nöjda. Det är så vi arbetar, svårare än så är det inte.

"Kvalitet är aldrig en tillfällighet, utan alltid resultatet av intelligenta ansträngningar."

- John Ruskin

Därför väljer ni oss

Allt för att ditt företag ska kunna ge 110 procent.

Vår affärsidé bygger på att du anlitar oss som din externa IT-avdelning till en fast månadskostnad. Eftersom vi levererar IT-lösningar till ett fast pris måste allt alltid fungera – det är är så vi skaffar oss nöjda kunder.

Vi hjälper dig hela vägen till en säker IT-miljö

Efter samtal med er presenterar vi en anpassad lösning för ditt företag samt prisförslag